tala fou

O le fa'aopoopoina o pulu tioata ga'o i oloa pa'u e mafai ona maua ai le tele o mea lelei:
1, Fa'aitiitiga o le mamafa
O oloa paʻu e agai atu foi i le mama, le umi o le itu, aemaise lava le faʻaogaina matua o microbeads soles paʻu, mai le mamafa masani o le 1.15g/cm³ pe sili atu, faʻaopoopo 5-8 vaega o microbeads, faʻaititia i le 1.0g/cm³ (e masani ona taʻua o " opeopea i luga o le vai"), o loʻo i ai se tikeri faapitoa o le R & D gafatia o tagata faʻatau e ala i le faʻaopoopoina o microbeads o le a 0.9 poʻo le 0.85g / cm³, faʻaitiitia ai le mamafa o le paʻu, seevae ma le tulaga tutusa aʻo leʻi faʻaititia le mamafa. o le 20% pe sili atu.I le taimi nei, o nisi o tagata faʻatau e iai tomai faʻapitoa R & D o le a faia le mamafa 0.9 poʻo le 0.85g / cm³ e ala i le faʻaopoopoina o microbeads, lea e faʻaitiitia ai le mamafa o le paʻu, ma o le mamafa o seevae o le a faʻaitiitia e tusa ma le 20% i lalo o le tutusa. tulaga e pei ona iai muamua.
2, fa'amama vevela
O le fausaga gaogao o lopa tioata gaogao e maua ai i lopa le maualalo o le conductivity vevela, e pei o se faʻatumu faʻavevela vevela maualalo faaopoopo i le mea paʻu e mafai ona taʻalo ai se aafiaga lelei tele faʻavela, e pei o totonu o pads insulation vevela, laupapa insulation vevela ma isi oloa faʻaaogaina. .
3、Fa'asao leo ma fa'aitiitia le pisa
I totonu o lopa tioata gaogao kasa manifinifi, galu leo ​​i lenei vaega o le a vaivai, i se aofaiga faapitoa o le faaopoopoga e taaalo ai se aafiaga sili ona lelei o le absorption leo ma le leo faaitiitia.
4, mautu itu lelei
O mea faavae o lopa o tioata ma coefficient maualalo o le faalauteleina vevela, mautu itu lelei pe a oo i le teʻi vevela, faaopoopo i le mea paʻu o le a maua ai le oloa sili atu tulaga mautu.

Tulaga lelei ma fautuaga mo le faʻaogaina o pulu tioata gaogao i oloa paʻu

Fautuaga mo le faʻaaogaina i le gaosiga:
1, oloa gaosi meafaigaluega e masani ona mafiafia refiner, tatala, tasi-screw extruder, ma isi, ona o lopa o le puipui mea tioata e patino i vaega malo maaa, i le matafaioi o le malosi sele masini o le a gau vaega, o le a leiloa lopa. lona fa'atinoina tulaga ese ina ua malepe.
2, lopa tioata gaogao e eseese faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga tutusa, e tusa ai ma meafaigaluega eseese ma oloa manaʻomia e filifili ai oloa saʻo lopa e matua taua tele, St. Leite fautuaina le faʻaaogaina o HL38, HL42, HL50, HS38, HS42 i oloa paʻu.
3, pe a faʻaaogaina i le masini faʻamamaina, o loʻo i ai se rotor i luga o le paʻu mea paʻu paʻu, e le mafai ona aloese mai pulu e le malosi o le sele, ina ia mafai ai ona faʻaitiitia le taimi o pulu i le faʻamamaina, e fautuaina e faʻaopoopo i totonu. o le tuai o le faamamaina e faʻamautinoa ai o loʻo faʻaopoopoina i le faʻamamaina 3-5min e mafai ona faʻasalalau tutusa;i totonu o le masini faʻamamaina, o le vaʻavaʻa o le taʻavale ma le taimi faʻamamaina o le tuʻimomomoina o pulu e sili atu le aʻafiaga, e fautuaina e le tatau ona umi tele le va o le uila> 2mm, taimi faʻamamaina;O le aofaʻiga o le malosi o le sikuila e tasi e laʻititi, e masani lava, o le aʻafiaga i luga o microbeads e laʻititi, e fautuaina e faʻateleina le vevela o le extrusion e 5 ℃, faʻaitiitia le viscosity o mea e sili atu ona faʻaogaina i le faʻafefeteina, faʻaitiitia le microbeads. malepelepe.


Taimi meli: Iul-21-2023