tala fou

Pure Loop's Isec Evo fa'asologa, o se tu'ufa'atasiga fa'apipi'i fa'aaoga e toe fa'aaogaina mea i totonu o le gaosiga o tui fa'apea fo'i ma ie tioata fa'amalosia fa'aola, na fa'ai'uina i se fa'asologa o su'ega.
O le lala o le Erema, fa'atasi ai ma le gaosiga o masini fa'apipi'i tui Engel ma le gaosiga o ata tifaga o Profol, latou te fa'aogaina le toe fa'a'aisa na gaosia mai i'amea tioata fa'amalosia i le faiga o tui.O meatotino o mea toe faʻaaogaina e tutusa ma meatotino o mea taupou faʻaaogaina.
"O le tulaga sili ona lelei o vaega o loʻo gaosia i lenei suʻega o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai se avanoa tele mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o le toe gaosia o fasi pepa faʻaola i totonu o le fanua o le mamafa o taavale".Fai mai le aufaigaluega talafeagai.
O le tuufaatasiga o shredder ma extruder ua fuafuaina faapitoa mo le toe faʻaaogaina ituaiga meafaitino eseese ma foliga: pe o vaega mautu po o tino gaogao, coils po o le tuʻi otaota po o otaota masani i tui tui gaosiga e pei o faitotoa, sasaa Mouth pads ma rerind mea.E maua lenei mea e ala i se tekinolosi fafaga faʻapitoa, o se tuʻufaʻatasiga o se faiga faʻapipiʻi faʻalua ma se shredder e tasi.
有机板材
E mafai fo'i ona fa'agaoioia le GRP pepa fa'aola e pei o le toe fa'aaogaina

Taimi meli: Ian-13-2022