tala fou

Assembled Roving-1

E tusa ai ma le lipoti fou o suʻesuʻega maketi "Maketi alava tioata e ituaiga tioata (E tioata, tioata ECR, tioata H, tioata AR, tioata S), ituaiga resini, ituaiga oloa (fulu tioata, tuusao ma faapotopoto rovings, vulu, fasi manoa) , talosaga (composites, insulation material), o le maketi fiber tioata ua faamoemoe e tupu mai le 171 Billion USD tuputupu aʻe o le a oʻo atu i le 23.9 piliona USD mai le 2019 i le 2024, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le 7.0% mai le 2019 i le 2024. fale faufale ma le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o fiber fiber composites i totonu o fale taʻavale o loʻo faʻateleina le tuputupu aʻe o maketi.
O loʻo faʻamoemoeina mai le 2019 i le 2023, o le tau ma le aofaʻi o le maketi tioata tioata tioata o le a taʻitaʻia ai le maketi tioata.
E tusa ai ma le ituaiga o oloa, o le vaega tioata tioata tioata o le a maua ai le tele o sea o le maketi tioata tioata i le 2018. I le taimi o faʻataʻitaʻiga, o le vaega o fulufulu tioata e faʻamoemoe e taʻitaʻia le maketi i tulaga tau ma le aofaʻi.O le tuputupu aʻe i lenei vaega e mafai ona faʻatatau i le maualuga o le faʻaogaina o le vevela ma le faʻateleina o le faʻaogaina o le fulufulu tioata i le fausiaina ma le faʻaogaina o fale gaosi oloa.
O loʻo faʻamoemoeina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le tau ma le aofaʻi o mea faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi o le a taʻitaʻia ai le maketi fiber glass.
Faʻavae i luga o le talosaga, o le faʻaogaina o meafaitino faʻapipiʻi fanua o le a taʻitaʻia ai le maketi fiber tioata i le 2018 i tulaga o le tau ma le aofaʻi.O le tuputupu aʻe i lenei vaega e mafai ona faʻatatau i manaʻoga o le gaosiga o lau uila afi.
O loʻo faʻamoemoeina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le maketi tioata tioata i le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a tupu i le maualuga maualuga o le faʻatupulaia o le tausaga i le tau ma le aofaʻi.
Mai le 2019 i le 2024, o le tau ma le voluma o le maketi fiber tioata i le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a tupu i le maualuga maualuga o le tuputupu aʻe faʻaletausaga.Saina, Initia ma Iapani o atunuu autu ia o loʻo faʻateleina le faʻatupulaia o manaʻoga mo fiber tioata i le itulagi.O mea taua e pei o le faʻateleina o galuega faufale ma pisinisi i totonu o le itulagi o Asia ma le Pasefika ua faʻateleina ai le manaʻoga mo alava tioata i le itulagi.O le tuputupu aʻe o pisinisi taʻavale o loʻo faʻauluina le maketi fiber glass i le itulagi.
Taʻavale tuʻufaʻatasia maketi e ala i le fiber ituaiga (tioata, carbon, natura), resin ituaiga (thermoset, thermoplastic), gaosiga gaosiga (faʻamalosi, tui, RTM), faʻaoga (fafo, totonu), ituaiga taʻavale ma itulagi-i le 2022 Global forecast
Fa'ai'uga fa'aoga alamanuia (fe'avea'i, eletise ma mea fa'aeletonika), ituaiga resini (epoxy, polyester, vinyl ester), fa'agasologa o gaosiga (fa'apipi'i ma tui tui, RTM/VARTM, la'ei) ma fa'aitulagi GFRP maketi tu'ufa'atasi-i le 2022 Global forecast


Taimi meli: Me-11-2021