tala fou

Talu ai nei, o le European Space Agency ma le Ariane Group (Paris), o le konekarate autu ma le lala sooupu mamanu o le Ariane 6 faalauiloa taavale, sainia se konekarate atinae faatekinolosi fou e suʻesuʻe ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi carbon fiber e ausia ai le mama o le tulaga maualuga o le. Liana 6 ta'avale fa'alauiloa.

Ole sini ole vaega ole PHOEBUS (Highly Optimized Black Superior Prototype) fuafuaga.Ua lipotia mai e le Ariane Group e faapea o le fuafuaga o le a matua faaitiitia ai le maualuga o le gaosiga o tau ma faateleina ai le matua o tekinolosi mama.

航天-1

E tusa ai ma le Ariane Group, o le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le Ariane 6 launcher, e aofia ai le faʻaogaina o tekonolosi tuʻufaʻatasia, o le ki lea e faʻaleleia atili ai lona tauvaga.O le MT Aerospace (Augsburg, Siamani) o le a faʻataʻitaʻiina faʻatasi ma faʻataʻitaʻi le PHOEBUS faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia ma le Ariane Group.O lenei felagolagomai na amata ia Me 2019, ma o le uluai konekarate A/B1 vaega mamanu o le a faʻaauau i lalo ole konekarate a le European Space Agency.
Pierre Godart, Pule Sili o le Ariane Group, fai mai: "O se tasi o luʻitau autu o loʻo feagai nei o le faʻamautinoaina o le faʻapipiʻi ma le malosi o mea tuʻufaʻatasia e faʻafetaui ai le maualalo o le vevela ma le maualuga o le sua o le hydrogen."O lenei konekarate fou Faʻaalia le talitonuina o le European Space Agency ma le German Space Agency, o la matou 'au ma la matou paaga MT Aerospace, ua matou galulue faʻatasi ma i latou mo se taimi umi, aemaise lava i vaega uʻamea o Ariane 6. O le a faʻaauau pea ona matou galulue faʻatasi. ina ia fa'atumauina Siamani ma Europa i luma o le cryogenic composite technology mo le suavai vai ma le okesene teuina.“
Ina ia faʻamaonia le matua o tekinolosi talafeagai uma, na taʻua ai e le Ariane Group o le a saofagā i lona tomai i le faʻalauiloaina o tekonolosi ma le tuʻufaʻatasia o faiga, ae o le MT Aerospace o le a nafa ma mea e faʻaaogaina i tane teu ma fausaga i lalo o tulaga maualalo o le vevela. .Ma tekinolosi.
航天-2
O tekinolosi ua atiae i lalo o le konekarate o le a tuʻufaʻatasia i se faʻataʻitaʻiga sili atu mai le 2023 e faʻamaonia ai o le faiga e fetaui ma le faʻafefiloi o le okesene-hydrogen vai i luga o se fua tele.Fai mai le Ariane Group o lana sini autu ma PHOEBUS o le saunia lea o le auala mo le faʻalauteleina o le Ariane 6-level development ma faʻalauiloaina le cryogenic composite storage tank technology mo le vaega o vaalele.


Taimi meli: Iuni-10-2021