tala fou

Mai Amerika i Matu i Asia, mai Europa i Oseania, o mea fou tu'ufa'atasiga o lo'o fa'aalia i le inisinia o le gataifale ma le gataifale, o lo'o fa'ateleina le sao.O le Pultron, ose kamupani tu'ufa'atasi o meafaitino e fa'amautu i Niu Sila, Oceania, ua galulue fa'atasi ma se isi kamupani faufale ma se isi kamupani faufale e atia'e ma gaosia ai se oloa tu'ufa'atasi fou waler.

O le waler o se fa'alava fa'apipi'i i le itu o le vaega o le uafu, o lo'o fa'ata'amilo i va'a sima se tele, fa'atasi.Na faia e Waler se sao taua i le fausiaina o le nofoaga.

玻纤增强复材制品-1

O lo'o fa'apipi'i i le uafu fa'afefete e ala i le fiber glass reinforced polymer (GFRP) tu'ufa'atasi e ala i le la'au ma le nati.O la'au uumi ia e filo i pito uma e lua ma taofi mau i nati.Transoms ma thru-bars ose vaega taua ole faiga fa'amausi sima a Bellingham Unifloat®.

玻纤增强复材制品-2

GFRP composites ua viia o ni mea atamai mo le fausiaina o uafu.E tele a latou faʻamanuiaga i luga o laupapa, alumini poʻo sila ma e umi atu le taamilosaga o le olaga.Ma maualuga le malosi: O mea faʻapipiʻi e maualuga le malosi (faalua le tele o le sila) ma e mama nai lo le alumini.Fa'apena fo'i le fe'ai ma le vaivai: O fa'aputuga a le GFRP e matua'i tete'e lava i le fefiloi ma le vaivai, tete'e atu i tai, galu ma le gaoioi faifaipea o le va'a.
O oloa tu'ufa'atasi a le GFRP e sili atu le si'osi'omaga ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga: o pa e masani ona fa'afale i meaola eseese o le gataifale.O mea fa'afefiloi e le a'afia ai fa'anatura o le gataifale ona e le pala pe fa'a'ele'elea vaila'au.O se auala lea e puipuia ai le siosiomaga.Ma tau-faatauva: GFRP composite e ofoina atu le umi sili ona lelei ma sefe i le olaga atoa, aemaise lava pe a faʻaaogaina i le gataifale ma le gataifale.
O oloa tu'ufa'atasi a le GFRP e iai se lumana'i manuia i inisinia o gataifale: Ua fausia e Bellingham ni uafu i nisi o nofoaga sili ona matagofie i le lalolagi.Faatasi ai ma le faiga fou tu'ufa'atasia, e leai ni fa'ailoga leaga o le ele liki po'o sima ta'eta'e mai u'amea pala.

Taimi meli: Apr-14-2022