tala fou

建筑罩-1

Westfield Mall o Netherlands o le uluai faleoloa faatauga a Westfield i Netherlands na fausia e Westfield Group i le tau o le 500 miliona Euro.E aofia ai se vaega o le 117,000 sikuea mita ma o le faleoloa sili ona tele i Netherlands.
O le mea e sili ona mataʻina o le faʻailoga o le Westfield Mall i Netherlands:pa'epa'e pa'epa'e elemene o lo'o faia i le sima fa'amalosia fiberglass ua ufitia lelei le nofoaga o le faleoloa e pei o se veli pa'epa'e tafe, fa'afetai i le fa'ata'ita'iga atamai a le tusiata.mo le faʻaogaina o tekinolosi 3D ma faʻafouga fou (fetuunaʻi).

建筑罩-2

Sima po'o Fa'atasi
Ina ia mafai ona filifili i le va o sima ma mea tuʻufaʻatasia, ina ua maeʻa faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga eseese na faia, na fai mai le Inisinia Faʻataʻitaʻi Sinia o Mark Ohm: "E faʻaopoopo i faʻataʻitaʻiga, sa matou suʻesuʻeina foi ni galuega faʻasino se lua: o se taamilosaga tuʻufaʻatasia ma se sima.O le fasa.O le fa'ai'uga o le sima e iai foliga lelei ma lagona ma fa'amalieina mana'oga tumau.

I Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, Netherlands), na faia mulimuli ane ai se faʻataʻitaʻiga faʻatusa faʻatusa.I luga atu o le tausaga, na galulue ai le au mamanu i itu uma o le faʻataʻitaʻiga (maua o lanu, o le a le tele o le titanium e tatau ona i ai, pe faʻafefea ona maeʻa le graffiti, faʻafefea ona toe faʻaleleia ma faʻamama paneta, faʻafefea ona maua foliga matte manaʻomia, ma isi. .) ua iloiloina.

建筑罩-3

lamolemole
O lenei faʻataʻitaʻiga fou faʻatau e faʻavae i luga o le faʻafouina o le faleoloa tuai o Leidschendam, lea na faʻaumatia ai vaega tuai ma faʻaopoopoina elemene fausaga fou.O le au mamanu na musuia e se ata o Naomi Campbell, ma ina ua maeʻa le toefaafouga, e mafai ona e vaʻai i le auala na tuʻuina atu ai e le au mamanu le fausiaina o se veli paʻepaʻe.
建筑罩-4

Taimi meli: Ian-25-2022