tala fou

电子玻纤布-1

I le lalolagi o alava tioata faaeletonika, e fa'afefea ona fa'amama le 'oa mata'utia ma le maaleale i le "siliki"?Ma e fa'afefea ona avea lenei filo translucent, manifinifi ma mama ma mea faavae o laupapa eletise oloa eletise maualuga-saʻo?

电子玻纤布-2

O 'oa fa'alenatura fa'alenatura e pei o le quartz oneone ma le limestone e fai i le pauta, ona liua lea i tioata e ala i le fa'agasologa o le fa'afefeteina o le kasa masani i le vevela.O le vevela iinei e oʻo i le 1600 tikeri.
O le tioata uʻamea e faʻafefeteina mai le umu ma feaveaʻi i nofoaga taʻitasi e ala i se laina faʻapitoa, lea e faʻamafanafanaina ma vave toso i totonu o filaments.A maeʻa ona faʻapipiʻi le oa i filaments, e tatau ona tuʻu alava i totonu o le vaega e faʻapipiʻi ai.E mafai ona tuʻuina i totonu o le "knitting" pe a uma ona oʻo i le tulaga masani e ala i le "conditioning".

电子玻纤布-3

O lo'o iai fo'i le 'ie fiber glass i se lala o le pisinisi 'ie, lea e ta'ua o le ie tioata fa'aeletoroni, lea e masani ona fa'aaogaina i le gaosiga o laupapa fa'asalalau lolomi.

电子玻纤布-4


Taimi meli: Iuni-16-2021