tala fou

O le Fiberglass o se mea e le faʻaogaina e le faʻaogaina e mafai ona suitulaga i le uʻamea, ma le lelei o le faʻatinoga, ma e faʻaaogaina lautele i vaega eseese o le tamaoaiga o le atunuʻu, e aofia ai mea tau eletise, felauaiga ma le fausiaina o le tolu talosaga autu.Fa'atasi ai ma fa'amoemoega lelei mo le atina'e, o lo'o taula'i atu kamupani tetele fiberglass i le fa'atinoga maualuga ma le fa'atinoina o le fa'atinoga o le fiberglass.

玻璃纤维性能0

1, fa'auigaga ole fiberglass
Fiberglass o se isi mea i uʻamea ma sili ona lelei le faʻatinoina o mea e le faʻaogaina, o se minerale faʻanatura ma silica e avea ma mea mataʻutia, faʻaopoopo mea faʻapitoa minerale oxide minerale.O lona sauniuniga e liusuavai i le maualuga o le vevela, e tosoina i lalo o le gaioiga o le malosi o le tosoina o le saoasaoa i le tulaga uʻamea o le tioata faʻalauteleina i filo.
Fiberglass monofilament diameter mai ni nai microns e sili atu nai lo le luasefulu microns, e tutusa ma se lauulu o le 1/20-1/5, fine art fiber le tonu e selau pe oo lava i le faitau afe o monofilament tuufaatasiga.

玻璃纤维性能1

2、O uiga o fiberglass
O le mea liusuavai o le alava tioata o le 680 ℃, o le vevela o le 1000 ℃, le mamafa o le 2.4 ~ 2.7g / cm3.Malosiaga tensile ile tulaga masani ole 6.3~6.9g/d, susu ile 5.4~5.8g/d.
Faʻaleleia le faʻamalosi ma le maʻaʻa:o le faʻateleina o fiberglass e mafai ona faʻaleleia le malosi ma le faʻamalosi o le palasitika, ae o le a faʻaitiitia le malosi palasitika tutusa.
Malosi lelei, e le faigofie i deformation, lelei aafiaga tetee:faiga o talosaga fiberglass, o nisi taimi ona o le faalautele po o le kalave ma isi aafiaga deformation, ae ona o lona toughness lelei, i le tele o le malosi o le a toe faʻafoisia i le uluai, le faʻaaogaina o le maualuga maualuga.

玻璃纤维性能2

Tete'e vevela lelei:fiberglass o se alava inorganic, conductivity vevela e matua itiiti lava, o le a le mafua ai combustion, ma vevela tetee ma lelei.E masani ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi afi i le gaosiga o meafaitino, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le tele o lamatiaga saogalemu.
Susū susū:O le faʻaogaina o le vai o le fiberglass o le 1/20 ~ 1/10 o filo faʻalenatura ma faʻapipiʻi.fa'afefe vai e feso'ota'i ma le tu'ufa'atasiga o le tioata, ma o le fa'afefeteina o le vai o le alava e le o le alkali o le la'ititi lea, ma o le fa'afefeteina o le vai o le fiber alkali maualuga e sili ona tele.
Palau:fiberglass e sili atu ona maʻaleʻale nai lo isi alava, e le mafai ona ofuina ma faigofie ona gau.Ae pe a laʻititi le lautele o le fiber i le 3.8μm pe itiiti, o le alava ma ana oloa e lelei le vaivai.
Lelei le palaO le mautu o vailaʻau o le fiberglass e faʻalagolago i lona vailaʻau, o le natura o le ala, vevela ma le mamafa, ma isi. fa'atasi.


Taimi meli: Tes-30-2022