tala fou

Ua fa'aitiitia e Talgo le mamafa o fa'avaa mea e fa'aogaina ai nofoaafi televave i le 50 pasene e ala i le fa'aogaina o mea fa'apipi'i polymer (CFRP).O le fa'aitiitiga o le mamafa o le tare nofoaafi e fa'aleleia ai le fa'aogaina o le malosi o le nofoaafi, ma fa'ateleina ai le gafatia o pasese, ma isi fa'amanuiaga.
O fata ta'avale, e ta'ua fo'i o la'au, o le vaega lona lua sili ona tele o le fausaga o nofoaafi televave ma o lo'o i ai le malosi o le fa'atonuga.O mea fa'aleaganu'u ta'avale e ueloina mai ipu u'amea ma e faigofie ona vaivai ona o latou geometry ma le fa'agasologa.
运行齿轮架
Na vaaia e le vaega a Talgo se avanoa e sui ai le fa'avaa uamea, ma sa latou su'esu'eina le tele o meafaitino ma faiga, ma maua ai o le polymer e fa'amalosia ai le carbon fiber o le filifiliga sili lea.
Na faʻamaeʻaina lelei e Talgo le faʻamaoniga atoatoa o manaʻoga faʻavae, e aofia ai suʻega faʻamalosi ma le vaivai, faʻapea foʻi ma suʻega e le faʻaleagaina (NDT).O meafaitino e fetaui ma tulaga fa'ata'atia afi-asu-o'ona (FST) ona o le tu'uina atu o le CFRP prepreg.O le fa'aitiitia o le mamafa o se isi fa'amanuiaga manino o le fa'aogaina o meafaitino CFRP.
O le CFRP o lo'o fa'apipi'iina le mea e fa'aogaina mo nofoaafi televave a Avril.O isi laasaga a Talgo e aofia ai le taʻavale o le rodal i tulaga moni o le lalolagi mo le faʻatagaina mulimuli, faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o le atinaʻeina o isi taʻavale.Ona o le mama mama o nofoaafi, o vaega fou o le a faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi ma faʻaitiitia ai le ofuina ma le masae i luga o ala.
O le poto masani mai le poloketi rodal o le a fesoasoani foi i le faʻatinoina o se seti fou o tulaga o nofoaafi (CEN / TC 256 / SC 2 / WG 54) faʻataʻamilo i le faagasologa o le taliaina o mea fou.
O le poloketi a Talgo e lagolagoina e le Komisi Europa e ala i le poloketi Shift2Rail (S2R).O le vaaiga mamao a le S2R o le aumaia lea i Europa le auala e sili ona gafataulimaina, taugofie, lelei, sefe taimi, numera ma faatauva tagata faatau-centric auala felauaiga e ala i suʻesuʻega nofoaafi ma mea fou.

Taimi meli: Me-17-2022